Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kertoo, kuinka arcticdelice.fi-sivustolla antamiasi tietoja käytetään ja turvataan. Päivitämme sivua ajoittain, joten on huomioitava, että hyväksyt myös päivityksen myötä tulleet uudet käytäntömme.

Tietojen kerääminen

Voidaksemme toimittaa asiakkaalle tilatut tuotteet keräämme seuraavia tietoja:

  • Nimi.
  • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköposti ja postiosoite.
  • Muu asiakkaan antama tieto.

Mitä teemme tiedoilla

Tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme ymmärtää asiakkaan tarpeita ja parantaaksemme palvelumme laatua, ja erityisesti myös näistä syistä:

  • Yrityksen sisäinen kirjanpito.
  • Saatamme käyttää tietoja parantaaksemme asiakaspalvelua ja tuotteita.
  • Saatamme käyttää tietoja parantaaksemme sivustomme vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita ja tarpeita.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet siihen, että tietosi ovat turvattu. Olemme ottaneet käyttöön riittävät turvatoimenpiteet luvattoman käytön estämiseksi, näin turvaamme ja varmistamme, että tietosi ovat suojassa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämä sivusto saattaa sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi linkkejä, videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Tietohallinto

Halutessasi voit hallita tietojesi keräämistä ja käyttöä:

  • Jos olet tilannut uutiskirjeemme, saatamme käyttää tietoja suoramarkkinointiin. Voit peruuttaa uutiskirjeen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme, osoitteeseen [email protected].
  • Jos olet aiemmin sopinut kanssamme, että tietojasi saa käyttää suoramarkkinointiin, voit muuttaa tätä milloin tahansa lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme, osoitteeseen [email protected]

Emme milloinkaan luovuta, myy tai vuokraa asiakkaiden antamia tietoja kolmansille osapuolille. Jos olet antanut suostumuksen, voimme käyttää​​tietoja lähettämällä sinulle tietoja tai tarjouksia tuotteista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua.

Jos uskot, että jokin tieto, jota sinusta säilytämme, on virheellinen tai puutteellinen, ota yhteyttä meihin esimerkiksi sähköpostitse. Näin voimme korjata virheelliset tiedot.

Shopping Cart