Tietoa meistä

Mikä Arctic Delice?

Olemme ihmisiä jotka rakastavat ympäristöään, arktista luontoa. Arktinen alue on täysin omanlainen maapallolla, ajoittain se on jopa julma paikka elää, mutta julmasta tulee usein myös kaunista. Arktinen luonto luo harvinaislaatuiset olosuhteet raaka-aineille, joista on mahdollista luoda ainutlaatuisia, korkealuokkaisia ja puhtaita makuelämyksiä.

Luonnon ja ihmisten hyvinvointi arktisella alueella on meille tärkeää, mistä johtuen me arvostamme ekologisia ja eettisiä toimintatapoja. Uskomme yhteistyön voimaan ja siihen, että eri toimijoiden kanssa voimme yhdessä osaltamme olla takaamassa pohjoiselle kestävää tulevaisuutta.

Arctic Delice tuotteet ovat valmistettu kiinnittämällä suurta huomiota käytettyjen raaka-aineiden alkuperään, käsittelyyn ja laatuun.

5/5
Maailmassa ei tietääksemme ole mitään parempaa kuin poronkäristys puolukkakastikkeella, siihen jälkiruoaksi vielä leipäjuustoa hillahillon kera. Siitä on 5 tähden illallinen tehty. Jos mietityttää mikä juoma sopii tämän aterian kaveriksi niin pääruoan kanssa Arctic Delice kivennäisvesi ja jälkiruoan kanssa valintamme olisi tee tai kahvi, oman makusi mukaan!

Tuotteet koostuu lukuisista arktisen alueen raaka-aineista